FOTOGRAFIE

Naast het vastleggen van jouw personaliteit, emoties en je beroep in professionele portretten, verzorg ik ook met veel plezier een uitgebreide reportage van jouw onderneming, denk aan de ruimte, de producten …

Portretfotografie

Als ondernemer is het erg belangrijk om je authentiek te presenteren aan je klanten. Dankzij je persoonlijkheid en uitstraling worden je potentiële klanten vaak je meest trouwe klanten, want ze zien een potentiële klik! Het is dus van groot belang om jezelf online professioneel te presenteren aan de hand van professionele portretfoto’s. Mijn portretfotografie draait volledig rond het vastleggen van jouw personaliteit, emoties en je beroep. De portretfoto’s kunnen zowel bij jou gemaakt worden, als op een locatie naar keuze. Ik maak geen standaard headshots, maar worg ervoor dat ik volledig weergeef hoe jij bent en waar jij & jouw bedrijf voor staan.

Product & Sfeer Fotografie

Naast de portretfotoshoot, is het eveneens mogelijk om te kiezen voor een uitgebreide fotoreportage van jouw onderneming. Heb je een winkel, restaurant, B&B of ben je fotograaf, schoonheidsspecialiste, massage-therapist, kunstenaar … dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik leg met veel plezier jouw passie & creaties vast. Dankzij deze fotoreportage beschik je over massa’s foto’s voor jouw social media campagnes!

Meer informatie over m’n fotografie kan je ook vinden op www.purelivingfotografie.be

Portfolio

Contact

Neem gerust contact op met mij voor het stellen van al je vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik help met veel plezier!