Hé daar! Welkom op m’n website!

Wie ben ik?

Ik geef je graag een inkijk mijn wereld.

Een paar jaar geleden, besloten mijn man (Bram, die ik ontmoette tijdens het reizen in India!) en ikzelf om onze dromen na te jagen en te verhuizen naar Curaçao om een ​​nieuw avontuur te beginnen. Bram, een sport-docent, vond makkelijk een baan. Ondertussen kon ik nadenken over wat ik echt wilde doen, na af te studeren en een paar jaar te werken in eenzelfde webdesign bedrijf. Ik besloot dat het tijd was om mijn eigen droom te verwezenlijken; het starten van een klein bedrijfje waarbij fotografie, web design en grafisch ontwerp centraal staat … Alles waar ik van hou! Sindsdien is mijn passie mijn beroep!

In 2015 werd ik zwanger en kon ik me helemaal voorstellen hoe het voelt om onzeker te zijn over je lichaam en de toekomst. Hoe moet je een eigen bedrijfje met een baby gaan combineren?!? Maar al deze onzekerheden vielen van mijn schouders het moment dat ik mijn prachtige zoontje Noah 9 maanden later in mijn armen hield  :-). Ik had nooit gedacht dat ik zo ontzettend veel van iemand kon houden. Ik kan letterlijk niet genoeg krijgen van hem, heerlijk spelen, samen naar het strand gaan en hem de wereld laten ontdekken. En uiteraard volg ik hem overal met m’n camera!

Fotografie

M’n hele leven staat in teken van fotografie. Als kind stond ik zelf op honderden foto’s, gemaakt door m’n moeder die al net zo gepassioneerd is door fotografie als ikzelf. Met m’n eerste zakgeld kocht ik een goedkope digitale camera en ging ik op stap in Brugge, België (waar ik vandaan kom) om de vele mooie plekjes te fotograferen. De daaropvolgende jaren reisde ik naar verschillende landen en trachtte ik er telkens mooie en originele foto’s te maken.

Na verloop van tijd besloot ik te investeren in een spiegelreflex camera en me meer en meer te gaan verdiepen in de verschillende mogelijkheden hiervan. Nog meer leuke vakantiebestemmingen kwamen langs de revue, en ik kreeg ook meer en meer modellen voor m’n camera. Tijdens m’n studie schreef ik m’n thesis over “Beweging in de Fotografie”.

Zo bouwde ik stilaan ervaring op. Het was dus een logisch dat fotografie een groot onderdeel van m’n beroep zou gaan vormen.

Op Curacao vind ik het heerlijk om pasgeboren baby’s, spelende kinderen, liefhebbende families en smoorverliefde koppels te fotograferen op de prachtige stranden of andere locaties op Curacao. Ik heb ook een studio waar ik met veel liefde baby’s en kinderen verwelkom, voor leuke, spontane studiofoto’s!

Omdat ik ook erg geïnteresseerd ben in architectuur, was het slechts een kleine stap om me meer te gaan verdiepen in Real Estate fotografie, wat me onder andere Curacao ExclusiefLaVida Curacao en Caresto Real Estate als vaste opdrachtgevers bezorgde.

Helaas komt aan elk avontuur een einde en ben ik vanaf juni 2019 niet meer woonachtig te Curacao. Fotoshoots tot en met 1 juni kunnen nog ingepland worden, daarna zorg ik er uiteraard voor dat je in goede handen terecht komt!

Bekijk de fotoshoot-mogelijkheden