Grafisch Ontwerp

Een bedrijfslogo en huisstijl zijn van erg groot belang voor een startende onderneming. Zo kan een onderneming z’n identiteit aan de wereld tonen. Daarom is het erg belangrijk om de juiste sfeer via het ontwerp weer te geven en zo de juiste doelgroep aan te spreken. Divi Design heeft alle kennis in huis die je nodig hebt om jouw gedachten uit te tekenen en te ontwikkelen, met oog voor detail.

Ik nodig je graag om een vrijblijvende brainstormsessie in te plannen. Zo kunnen we bespreken wat de beste manier is om jouw onderneming te presenteren aan de buitenwereld. We bespreken je concept en de stijl die je wenst uit te stralen. Kleuren, vormen, typografie, doelen … zijn voor elke onderneming uniek. Een huisstijl is ontzettend belangrijk om uw bedrijf professioneel, herkenbaar en betrouwbaar weer te geven.

Waarmee kan ik je helpen?

Logo

Elke onderneming die professioneel over wilt komen, moet in het bezit zijn van een sprekend logo. Ik bied je een persoonlijke ondersteuning bij het ontwerpen van een logo. Alles is bespreekbaar en aanpasbaar. Met veel liefde en geduld maak ik voor jou het perfecte logo met de juiste uitstraling!

Business Card

Dankzij jouw logo achterhaal ik in no time jouw stijl en ontwerp ik een gepersonaliseerde Business Card die perfect aansluit bij de uitstraling van jouw onderneming. Zo wordt stap voor stap een herkenbare huisstijl gecreëerd, die later ook weer zal terugkomen in flyers, de website …

Flyers

Organiseer je binnenkort een groot evenement, heb je een special of wil je een nieuwe doelgroep aanspreken via een flyer? Dan kan ik deze voor jou ontwerpen. We bespreken samen jouw strategie en het ontwerp wordt volledig gepersonaliseerd.

Brochures

Vaak wil je meer aan de klant kwijt dan wat in een flyer kan vermeld worden. Ik kan voor jou een unieke brochure ontwerpen, met alle informatie die je wilt bezorgen aan jouw (potentiële) klant. Dit kan zowel voor druk als digitaal gebruik! De mogelijkheden zijn eindeloos.

E-mail Marketing

Email-marketing is niet meer weg te denken uit dit digitale tijdperk. Het is één van de meest effectieve vormen van marketing en daarom is het van zo’n groot belang. Dit kan eenmalig, maar nog beter is om je klanten vaker te herinneren aan jouw kwaliteiten. Ik kan voor jou een volledig gepersonaliseerde nieuwsbrief opstellen en een marketingplan opstellen.

En nog zoveel meer

  • Advertenties (digitaal of druk)
  • Briefpapier
  • Enveloppes
  • Aankondigingen
  • Uitnodigingen
  • Social Media

Divi Design is geen drukkerij en dat is in jouw voordeel! Zo kan je zelf een drukker kiezen. Nadat het ontwerp door jou wordt goedgekeurd, ontvang je de drukklare PDF-bestanden, klaar om te drukken in de drukkerij naar jouw keuze. Indien de drukkerij specifieke leveringsvoorwaarden vereist, laat het dan op voorhand weten, zo kan ik de documenten onmiddellijk correct aanleveren.

Portfolio

Wat klanten zeggen

Joke levert schitterend werk! Ze luistert goed naar je wensen en blijft werken tot het goed is. Ze maakt m’n 1ste website en huisstijl en doet het nu nog eens. Mijn webshop is echt af, werkt goed en nadien blijft Joke beschikbaar om je verder te helpen. Ik kan haar ten sterkste aanbevelen en zou zeker naar haar terugkeren voor al mijn webaangelegenheden!

Melissa De Coster, Petit Victor

I really enjoyed (and still enjoy) working with Joke. She works fast and delivers exactly what I need for my business goals. I would recommend her to all my business partners!

Phyllis van den Hout, Justa Curacao

Ik ben erg blij met de samenwerking én met het resultaat van het logo dat je voor Zen in de Zon hebt gemaakt. Ik voelde me enorm gehoord in mijn wensen en die zijn ook allen beantwoord. Voor vragen was je altijd beschikbaar en dat was erg fijn.
Het logo is prachtig ik ben er super trots op het voelt écht of we dit samen tot stand hebben laten komen en dar voelt erg goed. Dank je wel daarvoor, ik weet zeker dat ik nog jaren ga genieten van dit prachtige logo.

Ineke Gauvin, Zen in de Zon

Na het bezoek op deze prachtige website nam ik contact op met Joke en ze reageerde al even enthousiast op m’n voorstel. Ze voelde onmiddellijk aan wat ik verlangde als ontwerp voor m’n logo. Het voorontwerp was prachtig! Feedback werd snel gecorrigeerd en ik kon snel gebruik maken van m’n compleet afgewerkte logo. Dank je Joke!

Mieke Lybeer, Zilvertuin

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik help met veel plezier!