M’N GRAFISCHE DIENSTEN …

Logo ontwerp

Visitekaartjes

Flyers

Brochures

E-mail Marketing

Een bedrijfslogo en huisstijl zijn van erg groot belang voor een startende onderneming. Zo kan een onderneming z’n identiteit aan de wereld tonen. Daarom is het erg belangrijk om de juiste sfeer via het ontwerp weer te geven en zo de juiste doelgroep aan te spreken. Divi Design heeft alle kennis in huis die je nodig hebt om jouw gedachten uit te tekenen en te ontwikkelen, met oog voor detail.

Ik nodig je graag om een vrijblijvende brainstormsessie in te plannen. Zo kunnen we bespreken wat de beste manier is om jouw onderneming te presenteren aan de buitenwereld. We bespreken je concept en de stijl die je wenst uit te stralen. Kleuren, vormen, typografie, doelen … zijn voor elke onderneming uniek. Een huisstijl is ontzettend belangrijk om uw bedrijf professioneel, herkenbaar en betrouwbaar weer te geven.

Waarmee kan ik je helpen?

Elke onderneming die professioneel over wilt komen, moet in het bezit zijn van een sprekend logo. Ik bied je een persoonlijke ondersteuning bij het ontwerpen van een logo. Alles is bespreekbaar en aanpasbaar. Met veel liefde en geduld maak ik voor jou het perfecte logo met de juiste uitstraling!

Een volledig op maat gemaakt logo is mogelijk voor €250,- excl. BTW.

Dankzij jouw logo achterhaal ik in no time jouw stijl en ontwerp ik een gepersonaliseerde Business Card die perfect aansluit bij de uitstraling van jouw onderneming. Zo wordt stap voor stap een herkenbare huisstijl gecreëerd, die later ook weer zal terugkomen in flyers, de website …

Een volledig op maat gemaakt ontwerp voor een visitekaartje is mogelijk voor €100,- excl. BTW

Organiseer je binnenkort een groot evenement, heb je een special of wil je een nieuwe doelgroep aanspreken via een flyer? Dan kan ik deze voor jou ontwerpen. We bespreken samen jouw strategie en het ontwerp wordt volledig gepersonaliseerd.

Een volledig op maat gemaakt ontwerp voor een flyer is mogelijk voor €150,- excl. BTW

Vaak wil je meer aan de klant kwijt dan wat in een flyer kan vermeld worden. Ik kan voor jou een unieke brochure ontwerpen, met alle informatie die je wilt bezorgen aan jouw (potentiële) klant. Dit kan zowel voor druk als digitaal gebruik! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Email-marketing is niet meer weg te denken uit dit digitale tijdperk. Het is één van de meest effectieve vormen van marketing en daarom is het van zo’n groot belang. Dit kan eenmalig, maar nog beter is om je klanten vaker te herinneren aan jouw kwaliteiten. Ik kan voor jou een volledig gepersonaliseerde nieuwsbrief opstellen en een marketingplan opstellen.

Een nieuwsbrief-template en eerste nieuwsbrief uitsturen via Mailchimp is mogelijk voor €100,- excl. BTW

  • Advertenties (digitaal of druk)
  • Briefpapier
  • Enveloppes
  • Aankondigingen
  • Uitnodigingen
  • Social Media

Divi Design is geen drukkerij en dat is in jouw voordeel! Zo kan je zelf een drukker kiezen. Nadat het ontwerp door jou wordt goedgekeurd, ontvang je de drukklare PDF-bestanden, klaar om te drukken in de drukkerij naar jouw keuze. Indien de drukkerij specifieke leveringsvoorwaarden vereist, laat het dan op voorhand weten, zo kan ik de documenten onmiddellijk correct aanleveren.

Portfolio

Contact

Neem gerust contact op met mij voor het stellen van al je vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik help met veel plezier!