Gerenoveerde woning met zwembad en opbrengstappartement gelegen in de centrale, rustige wijk Amerikanenkamp van Willemstad (Curaçao).

De woning beschikt over 5 slaapkamers en heeft een gezellige tuin met zwembad en een ruim terras met bar, bergruimte en overdekte zithoek. De totale oppervlakte is 695 m²
De woning bestaat uit een inkomhal (die momenteel als bureau wordt gebruikt), woon-/eetkamer, TV-kamer, nieuw geïnstalleerde keuken met warm water, gastenbadkamer, 5 slaapkamers, waarvan de master slaapkamer toegang heeft tot een eigen luxe badkamer met prachtig bad en douche met warm water.
Het opbrengst-appartement bestaat uit een overdekte porch die als eetkamer/woonkamer wordt gebruikt, 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer en een nieuw geïnstalleerde keuken. Het appartement heeft een eigen terrasje wat voldoende privacy geeft.

Het appartement wordt reeds enkele jaren verhuurd via Airbnb aan toeristen/stagiaires met een erg hoge bezettingsgraad.

Het appartement is momenteel verhuurd tot juni 2019 aan een gemiddelde dagprijs van 35€.

De woning en het appartement staan op een erfpachtgrond. Het erfpachtcertificaat moet opnieuw aangevraagd worden voor 30 juni 2020. En is dan terug geldig voor 60 jaar. Momenteel is de jaarlijkse prijs 83,40 Naf / 41€.

De woning is beschikbaar in wederzijds overleg.

Prijs: 195.000 €

Huis: 200m2
Aantal slaapkamer: 5
Aantal badkamers: 2
120V & 220V aanwezig
Warm water

Tuin met zwembad
Terras met bar

Appartement: 65m2
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
120V & 220V aanwezig

Carport: 26m2

Foto's van het huis

Foto's van het zwembad / terras / bar

Foto's van het appartement