Foto Prints / Canvassen

Hoe moet je de gewenste foto’s bestellen?

Ik moet toegeven dat ik ervan hou om in het digitale tijdperk te leven, vooral als fotograaf. Het maakt alles zoveel makkelijker — zowel voor jou als voor mij — zeker als het er op aankomt om je favoriete foto’s te selecteren van de fotoshoot en te beslissen welke foto’s je graag gedrukt wilt zien.

Dus hier is de 4-1-1 voor het bestellen van de foto’s:

 1. Bekijk je foto’s
  Als je de eerste keer je favoriete foto’s hebt geselecteerd, ontvang je een 2de mail met de mogelijkheid om fotoafdrukken te bestellen. Van zodra je bent ingelogd in het online systeem, ga je via een slideshow door alle favoriete foto’s van de fotoshoot. Neem de tijd om door deze foto’s te gaan en vraag gerust andere mensen ook hun input. Terwijl je door deze selectie gaat, sla je opnieuw je absolute favorieten op.
 2. Beslis welke foto’s je wilt bestellen
  Nadat je je absolute favorieten hebt geselecteerd, beslis dan welke foto’s je op welke grootte en afwerking wenst te bestellen. Je hebt de mogelijkheid om fotoprints, muurprints en canvassen te bestellen. Het online systeem is erg makkelijk om door te navigeren en alles zo vlot als mogelijk te bestellen.
 3. Verzend je bestelling
  Nu je de keuze hebt gemaakt van het formaat en de afwerking van de foto’s, kan je de bestelling plaatsen, het factuurtje betalen en vanaf dat punt doen wij de rest. Het enige wat je nog hoeft te doen is te relaxen en wachten tot het pakketje klaar is om opgehaald te worden.
 4. Wachttijd
  Je kan je prints en producten verwachten tussen de twee tot zes weken na de besteldatum. De wachttijd is afhankelijk van de bestelling. Divi Design gebruikt de best mogelijke kwaliteit materialen voor je prints en producten, zodat je enkel de beste kleuren, tonen en duurzaamheid kan verwachten. Als je vragen hebt tijdens het online bestelproces, kan je gerust contact opnemen met me via mail. Ik help je zo snel als mogelijk.

Heb je digitale foto’s die niet gemaakt werden door Divi Design, maar wens je deze ook graag te laten drukken? Uiteraard is dit ook mogelijk!

 1. Zend de hoge resolutiefoto’s naar info@divi-design.com
 2. Zet specifiek de grootte en afwerking van de foto’s
 3. Je ontvangt een bevestigingsmail met het factuurtje
 4. Betaal het factuurtje
 5. Het printproces wordt gestart
 6. Je ontvangt een mail als de bestelling klaar is om opgehaald te worden
 7. Het ophaaladres is Generaalsweg 64 (enkel op afspraak)

Persoonlijke bestelsessie:

Verkies je om samen door de foto’s & printmogelijkheden te kijken in plaats van online? Uiteraard is dit ook mogelijk! Divi Design is verheugd om je uit te nodigen en advies te geven. Tijdens deze sessie zitten we samen en kijken we naar de mogelijkheden. Deze sessie is enkel mogelijk op afspraak en vindt plaats in m’n studio.

Foto / Canvas Prints Prijzen

Onze fotoprints komen in verschillende formaten en worden geprint op hoge kwaliteit fotopapier. Deze standaard print formaten zijn een perfect cadeau voor je geliefden, familieleden, vrienden of voor je zelf.

Onze muurprints worden eveneens op hoge kwaliteit fotopapier geprint. Deze muurfoto’s kunnen in een kader geplaatst worden en opgehangen worden. Onze muurprints zien er prachtig uit in je huis, werkplek of overal waar je een beetje leven in een kamer wilt brengen.

Onze canvassen zijn een alternatief voor de muurprints en zorgen voor een moderne touch in het huis. Je foto’s worden geprint op een duurzame canvas en gemonteerd op een stevig houten frame die klaar is om opgehangen te worden.

Foto Prints Canvas
10 x 15 cm 5,00 ANG
13 x 18 cm 7,00 ANG
A5 10,00 ANG 25,00 ANG
A4 20,00 ANG 50,00 ANG
A3 35,00 ANG 87,50 ANG
A2 60,00 ANG 150,00 ANG
10 x 10 cm 5,00 ANG
13 x 13 cm 7,00 ANG
14,8 x 14,8 cm 10,00 ANG
21 x 21 cm 20,00 ANG 50,00 ANG
29,7 x 29,7 cm 35,00 ANG 87,50 ANG
42 x 42 cm 60,00 ANG 150,00 ANG
Bestel je prints