Romantische Fotoshoots

LOVE IS LIFE. IF YOU MISS LOVE, YOU MISS LIFE.

Of je elkaar nu net hebt leren kennen, of je kent elkaar al jaren en bent elkanders soulmates, Curacao is de perfecte plaats om de liefde tussen jullie te laten vastleggen op foto. Geniet van elkaar terwijl wij jullie geluk en verliefde blik fotograferen.

Wat houdt een romantische fotoshoot nu precies in? Laat het me even uitleggen. We komen in contact met elkaar en bespreken jullie wensen, de locatie(s), de outfitkeuze en waarvoor je graag de foto’s wilt gaan gebruiken. Van daar werken we verder en gaan we op zoek naar leuke accessoires (indien gewenst) en geef ik richtlijnen welke kledij je kan meebrengen. We staan de ganse tijd voor je klaar.

Op de dag van de fotoshoot, ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie en leren we elkaar nog beter kennen en starten we gelijk met fotograferen. We kunnen je precies zo aansturen zodat het een gemakkelijke en spontane fotoshoot wordt, met superleuke resultaten. Als je specifieke aanvragen hebt, laat het ons gerust weten! Dan zorgen we uiteraard ook dat deze uitgevoerd worden. Leuk he?!

Pakketten

PAKKETTEN.

Om onze pakketten en tarieven te bekijken, kan je je inschrijven in onze nieuwsbrief via deze link.
Ben je al ingeschreven? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Bekijk onze pakketten
Recente Fotoshoots

WAT KLANTEN ZEGGEN.

Ik heb een hartstikke geweldige fotoshoot mogen doen samen met mijn verloofde bij divi disign.. dit was een hartstikke fijne samenwerking ze weet heel goed wat ze doet en is erg klantgericht. En niet geheel onbelangrijk hele prachtige fotos als resultaat.!!
Bij mijn volgend bezoekje aan Curaçao zal ik zeker hier een volgende shoot doen.!!!

Groetjes Melanie

Melanie van Riessen

CONTACTEER ONS.

Ik zou het geweldig vinden om je fotograaf te zijn gedurende dit geweldige moment in je leven. Neem gerust contact met me op met al je vragen of om je afspraak vast te leggen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!