Newborn Fotoshoots

CELEBRATE THE MIRACLE OF LIFE.

Die eerste weken nadat je baby werd geboren, veranderen je leven voorgoed. Het is alsof er een ganse nieuwe wereld voor je opent en opeens was je leven voor de komst van je baby helemaal niet zo mooi en kleurrijk!

Omdat iedereen andere wensen heeft, bied ik verschillende soorten newborn fotoshoots aan. Alle newborn sessies zijn altijd inclusief een reeks foto’s van de baby zelf. Ik hou er bijvoorbeeld van om details van zijn/haar kleine voetjes te fotograferen, zijn/haar handje rond vaders vinger, dat schattige neus of het fluffy haar. Natuurlijk krijg je ook foto’s van baby die heerlijk ligt te slapen (als hij daar zin in heeft), dit kan in een comfortabel mandje, of bovenop een kleurrijk doek. De fotoshoot kan plaatsvinden in mijn studio of bij jullie thuis.

Tijdens een lifestyle shoot, probeer ik vooral jullie gevoel te fotograferen. Ik wil de wisselende blikken fotograferen tussen moeder, vader en baby. Deze prachtige momenten die onmogelijk te beschrijven zijn met woorden. Ze zeggen dat een foto zo veel meer zegt dan woorden, maar ik beloof je dat deze foto’s de essentie van jullie band zal weerspiegelen.

Nu, ik weet dat je uitgeput bent na de zware bevalling. Maar het beste deel van een newborn fotoshoot is het feit dat je helemaal niets hoeft te doen, behalve komen! Of ik kom zelf tot bij jou! Zeg me alleen waar ik heen moet komen, en ik breng al m’n spulletjes en accessoires mee en we maken er een onvergetelijke ervaring van met betekenisvolle foto’s van jouw kleine mirakeltje. Jouw newborn staat die dag centraal!

Even wat praktische tips; Wanneer je de foto’s wilt laten maken van jouw baby is helemaal aan jou, maar omdat de “newborn look” heel snel verdwijnt, wordt deze shoot het beste ingepland binnen de eerste 14 dagen na de geboorte van je baby. Om je sessie vast te leggen, contacteer me zo snel als mogelijk en vertel me wanneer je uitgerekend bent. We spreken verder alles via mail af. Je geeft me een seintje als je baby er is, en we spreken een datum en uur af voor het maken van de foto’s!

Tot binnenkort!

Pakketten

PAKKETTEN.

Om onze pakketten en tarieven te bekijken, kan je je inschrijven in onze nieuwsbrief via deze link.
Ben je al ingeschreven? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Bekijk onze pakketten
Recente Fotoshoots

The shoot was amazing. Joke came very well prepared and I did not have to worry about anything but my baby. She made sure she got every shot we wanted and more!

Anouk Derksema

CONTACTEER ONS.

Ik zou het geweldig vinden om je fotograaf te zijn gedurende dit geweldige moment in je leven. Neem gerust contact met me op met al je vragen of om je afspraak vast te leggen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!