25 jaar na hun huwelijk en vier kinderen later, werden de ouders binnen het gezin Goossens verrast op het strand van Kokomo Beach. Het volledige gezin was overgevlogen vanuit Nederland naar Curacao om een onvergetelijke reis te koppelen aan de huwelijksverjaardag en daar kon uiteraard geen cadeau bij ontbreken! Wat is er dan ook beter dan een cadeau die tegelijk leuk is op het moment zelf, alsook een blijvende herinnering vormt van deze prachtige reis!

Daar stond ik dan, te wachten bij Kokomo Beach met 6 volwassenen voor mijn camera. Het is makkelijker om jonge kinderen te blijven volgen met de camera en hen zo vast te leggen dan volwassenen te zeggen wat ze moeten doen. Zeker als ze met zoveel zijn. Maar dat weerhield ons er natuurlijk niet van om er een leuke ochtend van te maken! Het was rustig op Kokomo Beach, net op het moment dat we beslisten om ook bij Blue Bay enkele foto’s te maken, begon het te regenen. Gelukkig duurde die bui enkel de rit van Kokomo naar Blue Bay en kwamen we er zonder problemen vanaf. Het werd een leuke, spontane en kleurrijke fotoshoot, met verrassende resultaten!

Ben jij ook op zoek naar een origineel cadeau voor jouw ouders, vriend/vriendin of kennissen? Dan is een cadeaubon of een fotoshoot van Divi Design het ideale cadeau! Neem contact met me op voor meer informatie!

FamGoossens01 FamGoossens03 FamGoossens05 FamGoossens09 FamGoossens10 FamGoossens11 FamGoossens19 FamGoossens23 FamGoossens25 FamGoossens28 FamGoossens34 FamGoossens37 FamGoossens42 FamGoossens43

 

 

A gift ... Especially for you!

We send out our lovely email newsletter with useful tips and techniques, recent articles and upcoming events. Subscribe now and get 15% discount on your next photo session!
Email address
First Name
Birthday

Comments

comments